Ben je toe aan een (nieuwe) baan?

Is het je nog niet gelukt om die (andere) baan te vinden?

Wil je handvatten om online te solliciteren?

Lees hier wat de online training

Succesvol Online Solliciteren met LinkedIn

je kan bieden.

Hoe leuk is het wanneer je

 • ​een (andere) baan hebt waar je je kwaliteiten kunt inzetten?
 • daarmee de werkgever en de missie van het bedrijf kunt ondersteunen?
 • (nieuwe) collega's hebt waarmee je aan een doelstelling kunt werken?
 • zelf weet hoe je meer passende vacatures kunt vinden?
 • benaderd wordt door bedrijven om bij hun te komen werken?

foto: Alejandro Escamilla

Met de online-training Succesvol online solliciteren via LinkedIn

 • Breidt je je netwerk uit waarmee je je kansen op een baan vergroot
 • Krijg je waardevolle tips waarmee je een CV en sollicitatiebrief schrijft die boven de massa uitstijgt
 • Schrijf je een representatief LinkedIn-profiel waarmee werkgevers en recruiters je beter kunnen vinden
 • ​Krijg je toegang tot vacatures die niet in de krant staan of op vacaturesites verschijnen
 • Word je online zichtbaarheid vergroot

Meld je hier aan voor de online training
voor slechts €47,= (ex btw)

foto: Rawpixel

InaMedewerker personeels- en salarisadministratie                 

Op 12 maart 2015 kwam Judith voor de eerste keer bij mij thuis. Ik had Judith's hulp ingeschakeld om me wegwijs te maken op LinkedIn. Ze nam écht de tijd voor me!
Ze luisterde eerst aandachtig naar mijn verhaal, bekeek m'n CV en een recente sollicitatiebrief en ze gaf me vervolgens handige tips & tricks.
Bijzonder was dat ik me al heel snel helemaal op m'n gemak voelde bij haar, net of we elkaar al veel langer kenden. Ze straalt enorm véél rust, passie en professionaliteit uit. Je voelt d'r liefde voor haar vak en daarom vind ik haar echt een jobcoach pur sang!!

Wil je leren hoe je je LinkedIn-profiel

optimaal kunt inzetten om de kansen op een baan te vergroten?

LeonieLeerkracht basisonderwijs

Judith heeft mij gecoacht in het richting geven aan mijn loopbaan. Mede door haar weet ik nu in welke branche ik mij verder zal ontwikkelen. Ik weet dat ik nu op het goede spoor zit en dat is een prettig gevoel. Verder heeft zij mij een kleine Linkedin training gegeven met groot resultaat. Ik wordt nu regelmatig benaderd voor werk.
De samenwerking en het contact met Judith was altijd goed.

Hoe werkt een online-training?

 • Je kunt op je eigen tijd, in je eigen tempo de lessen volgen die je stap-voor-stap meenemen naar een (nieuwe) baan
 • Je kunt contact leggen met andere cursisten om te brainstormen over je profiel, sollicitatiebrief etc.
 • Je krijgt (behalve bij de zelfstudie) persoonlijke aandacht bij je vraagstukken
 • Je kunt altijd de instructie-video's terugkijken
AnnemarieNotarieel - Administratief medewerker

Ik heb Judith gevraagd mijn sollicitatiebrieven, CV en LinkedIn-profiel door te nemen, omdat ik graag een second opinion wilde hebben. Aan de hand van hun tips heb ik mijn CV en LinkedIn-profiel aangepast. Tijdens het coachingstraject ben ik op sollicitatiegesprek uitgenodigt. Ik heb dit gesprek samen met Judith voorbereid. Dat heeft mij veel vertrouwen gegeven.
Het is belangrijk een goede "klik" te hebben met je coach. Die had ik zeer zeker met Judith.Wat leer je in de online-training van 2 maanden?

Module 1

Wat en hoe vermeld je
in een zakelijke CV

Module 2

Hoe schrijf je
een goede sollicitatiebrief

Module 3

Wat vermeld je waar
in je LinkedIn profiel

Module 4

Online en persoonlijk
netwerken

Module 5

Online solliciteren


Module 6

Voorbereiden van je sollicitatiegesprek

foto: Alejandro Escamilla

Na mijn opleiding aan de HEAO startte ik als uitzendconsulente waarmee ik mijn eerste stappen zetten op het gebied van sollicitatiehulp en netwerken. Vanaf 2009 ben ik actief in het begeleiden van werkzoekenden: 45+, 50+, wajongeren, arbeidsgehandicapten, herintreders, onderwijzers, hoogbegaafden etc. Ik heb deze werkzoekenden begeleid naar een (andere) baan of ik heb ze handvatten gegeven om zonder mijn hulp verder te kunnen solliciteren.

JanAdviseur Directeur Manager Zorg en Welzijn

Via een LinkedIn connectie werd ik gewezen op het webinar: "Hoe beter gevonden worden via LinkedIn" van Judith den Dunnen. Het webinar geeft goede tips en is door een interactieve inbreng van de deelnemers prettig om te volgen. Het webinar verschaft op een verfrissende manier inzicht hoe je via LinkedIn jezelf beter op het netvlies kunt krijgen van recruiters en toekomstige werkgevers.
Dank hiervoor.

Meld je snel aan voor deze training, want de plaatsen zijn beperkt.

  Online training - Basis

  Zelfstudie

  • Online videolessen
  • Werkbladen

  Succesvol online solliciteren met LinkedIn: de sleutel naar succes!

  Meld je hier aan voor de online training
  voor slechts €47,= (ex btw)